20.7.14

Puteri Nabila Mohd Sarizi

Assalamualaikum and Hi.

Ehh ehh nii bukan entry for a giveaway okayyy! Entry ni requested daripada tuan empunya badan sendiri. Alamaklumlah masing semua tengah kebosanan di tengah pagi malam ni *tengok jam pukul 2:17 AM* hmm pagi malam ahh sangat enn hahahahahaha. I was like "Terasa macam nak update blog ahh tapi nak nak update apa ekk?" Dengan sepantas kilat dia menjawab "Update ahh pasal akuuu!" I was like "Like seriously? Aku dah update nanti jangan mekak suruh aku delete balikk!" Terus dia mengangguk and menghulurkan lappy kesayangan dia ni haaa hahahaha

Okay, takan takat nak bagi tahu nama je enn? Marilah kita menatap Senah ni yeee ~

Cun enn? Muka amoyy gituuu ~ hahahaha

Okay, Kiera start kenal Senah ni kat ILP Selandar ahh. Sama course lagi tu merangkap roomate ketiga a.k.a roomate haram ahh sebab sebilik patut 2 orang je hahaha Senah ni badge kedua, Kiera 1st badge yang daftar. Memula dia masuk dulu kehmain baik lagi uolls! Duduk je kat tempat dia macam orang takde kaki nak berjalan. Kepala pun tunduk je macam ada pengarah tengah mengamuk kat depan dia. Bila ditanya, dibalas angguk geleng je, suara jadah haram halal tak keluar langsung. Almaklumlah ternak emas dalam kerongkong gamaknya time tu takut kalau bersuara nanti emasnya terkeluar pulak enn hmm hahaha

Tapi cerita tu tak bertahan lama. Dalam 2 minggu je kalau tak silap then bila Kiera and Kyra tegur dia, dia start rapat dengan kitorang. Emas tu dah start di-share dengan kitorang. Muka pengarah mengamuk tu pun dah berganti dengan muka fairy pulak kehmain gembira lagi dia haaa tapi kaki still tak dapat bantuan lagi. Still sit at her place. Lepas sebulan baru kaki dia ibarat yang hilang patah tumbuh, yang hilang berganti ecehh hahahaha macam budak baru dapat kaki katakan, berjalan saja lahh hahaha

This girl is so special. She knows how to make people understand about something but dia sendiri always took so much time to understand something. Semangat dia ni senang naik senang turun. Macam lalang ugak ahh kadang tu but still dia still ada prinsip dia and decision dia always bukan berlandaskan perasaan je but logik otak ugak. Tapi kalau bab belajar memang dia ni noob hahahahaha bukan apa dia ni dah ahh senang blur, boleh pulak dia mengelamun dalam kelas? Lawak je oii hahahaha Lepastu enn lepastu enn dia ni jenis hangat tahi ayam punya orang ugak ni memula semangat kehmain lagi haa then tetiba je diam. Yang paling fedap bila dia menjerit ahh. dah ahh lemah semangat, dengan ulat pun menjerit macam ada rimau jeee. Tak kira lagi tu bila dia ngilai! Perghhh team cik pon rasanya hahahahaha okay dahdah ahh story tu bahaya pulak heeee ~

p/s :: Dear Ti, when you read those statements hope you will not get mad at me and start to slap me okay! I just do what you asked me okay! Btw, loveyouuuuuu xx

0 memberi sokongan: