17.3.13

Change :)

Assalamualaikum and Hye

Dah lamanya tak buat new post >.<
Terasa awkward gilaaaaa ni! Hahaha, dah bulan 3 baru nak buat 1st post for 2013? 
*sucks*
Okay, for the 1st post, Kiera nak inform korang yang Kiera dah tukar link blog ni :3
New :: kieraznddin.blogspot.com
OLD :: syakirahcutesecret.blogspot.com

Kiera pun nak inform korang about SYAZARAFENA :*
Here they are :

from left :) Alya, Myra, Sofea, Kyra, Kiera
ilovethemmuchmuch :* 
End for this post! bye guys :D

1 memberi sokongan:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/