5.12.12

5th Disember 2012

Assalamualaikum and Hi


Alhamdulillah, sampai juga Kiera ke restoran makanan arab ni :3
Setelah sekian lama Yanie and Yah berjanji nak pergi makan kat luar and tonight is the night!
Hahaha, Just makan nasi arab dengan ayam ja.
Nice restaurant but ada something yang tak kena.
Yeah, it is my Abah :'(
*MissHimBadly*

Okay, sementara Kiera layan perasaan, korang layan la pic2 ni xD
 Kiri, Yah! Tengah, Kiera! Kanan, Yanie!
 Kiera and Yanie
 Pieka, Yah and Kiera
Yanie, Kiera, Yah

Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati ^^
Next week balik BTP :')


1.12.12

1st Dec 2012 :')

Assalamualaikum and Hi 

*Crazy*
Dah tak ingat dah sebenarnya macam mana nak 'nulis' kat blog ni sebab dah lama tak update xD
Hahaha, well as you all know, harini dah masuk bulan yang terakhir for 2012 :')
Tahun ni, tak disambut dengan air mata tetapi disambut dengan gembira :)
2 minggu Kiera stay kat Terengganu without my parents.
And today kitorang keluar ke Giant and Mydin Terengganu.
Nina dah janji dengan Kiera nak bawa Kiera pergi K-BOX!
So, harini dia bawalah. Best la juga.

 Purple Pieka, putih Yah and Orange Mek Yaa

End of this post

p/s : Hope this month be nice to me :'3
and hope next year better ^^