30.9.12

lepak AEON with Kyra :)

Assalamualaikum and Hi

lalalalala ~ *sapu habuk* mak aiii! berhabuk, bersawang ber ber ber lah blog ni! Hahaha ~
Honestly, Kiera dah kekok gila dah ni haaaaa. almaklumlah, dah lama tak buat entry baru kan?

okeylah, alkisah bermula bila harini ada Carnival di Sekolah Kebangsaan Bandar Tasik Puteri. tahu tak? tahu tak? tak tahu? kejap ek?
okey, SCROL BAWAH!

>Pakcik Google<

>Pakcik Google<

ahaaaa! tu diaaaaa! dah tengok kan? tempat ku belajar selama 6 tahun ^^
sambung cerita.... dah bosan dah ni kat carnival tu ni. then, Kyra cakap 
" weyh, jom follow pergi AEON? ada party kat sana, kita jalan2 dah la?"
and I was thinking *peluang tak datang 2 kali. MUST TAKE IT!*
then, call Umi and told her about that xD 
dah sampai AEON tu, berangan la pulak nak tengok wayang ~ but malangnya Mak Su Kyra tak bagi :'(
then, she gave us RM10 for play in arcade place ^^
mula2 taklah excited mana pon but bila dah masuk dalam tu, apa lagi? MAIN!

>Pakcik Google<

Syafiqah a.k.a Noraini

THATS ALL FO TODAY! ENJOY YOUR DAY :)

0 memberi sokongan: