11.5.12

berharga ?

Assalamualaikum and Hi


Aloha ~~~ dah lama Kiera tak update blog nieyh kan ?
almaklumalah, BUSY larh katakan.
cehhh, dah macam PM dah *tangan di dada mata keatas*
okey, actually in this post, Kiera na storymory about PRICE !
but price nieyh tak perlukan PRICE TAG untuk tahu.
atototo ~ kesian korang, 
dah berkerut dah dahi korang yan mulus uh sebab memikirkan point sebenar Kiera kan ?
hahaha, this is HARGA WEBSITE korang larh, bukan baju, shawl or kasut korang uh =P
Kiera jumpa about this at blog ::
and nak check harga website korang uh ? go to ::

P/S ::
 if Kiera ada jumpa lagi link2 yang best, nanti Kiera share dengan korang, maybe some tips too <3
and, Kiera ada new SignName, just like at the picture above 'NS PHOTOGRAPHY' Kiera wat font Time New Roman ja, simple is better right ? *better angguk sekarang*
hahaha, enough for this post, wait for another new post ya =*

0 memberi sokongan: