30.5.12

Ayat Pengasih :*

Assalamualaikum and Hi
aloha evelibadi ~
see the tittle ? of course you are ! (Ayat Pengasih <3)
ekceli, bukannya ayat2 jampi serapah aww.
HARAM WOIYY HARAM !
okey, nieyh ayat pengasih yang terkandung dalam Al-Quran =]
Kiera rasa ayat ni memang betul2 menjadi.
ayat ni, cikgu Kiera yang cerita kat dalam kelas.
apepon, yang penting niat kena betul.
*but Kiera rasa Kiera dah tersalah niat*
korang mesti dah tak sabar2 kan ?
okey semua, cepat lari ambil wudhu' and capai Quran masing2 !
next, search for surah ALI IMRAN, ayat 31 !

Khamis malam jumaat lepas Kiera dah try and suddenly CRUSH Kiera text !
esoknya pula, dia tak habis2 ulang alik naik turun jumpa Kiera.
okey, nampak permainan dia disitu ?

WARNING :: ENGAT ! JANGAN TERSALAH NIAT ! NIAT BENDA BAIK SUCH AS HOPE CIKGU, PARENT, MASYARAKAT AND MEMBER2 SAYANGG ! BUKAN HOPE SEMUA LELAKI./PEREMPUAN SUKA ! MAYBE BURUK PADAHNYA NANTI !

13.5.12

UMI, I LOVE YOU =*

Assalamualaikum and Hi



ku mulakan post ini dengan BISMILLAH =]
diatas telah tetera sekeping gambar umi Kiera.
she is a teacher at SMK TAMAN DESA !
ILoveHerSoMuch even thought sometime she is FIERCE <3
this morning, sempena MOTHER'S DAY, siblings Kiera and my Father was made a suprise <3
they bought a cake while me and Pieka ready the present =]
seriously meriah gila tadi =']
namoo panjang2kan post, BYE <3

P/S ::
YA ALLAH, TERIMAKASIH KERANA TELAH MENGURNIAKANKU SEORANG UMI YANG BAIK DAN SEMPURNA =)

11.5.12

berharga ?

Assalamualaikum and Hi


Aloha ~~~ dah lama Kiera tak update blog nieyh kan ?
almaklumalah, BUSY larh katakan.
cehhh, dah macam PM dah *tangan di dada mata keatas*
okey, actually in this post, Kiera na storymory about PRICE !
but price nieyh tak perlukan PRICE TAG untuk tahu.
atototo ~ kesian korang, 
dah berkerut dah dahi korang yan mulus uh sebab memikirkan point sebenar Kiera kan ?
hahaha, this is HARGA WEBSITE korang larh, bukan baju, shawl or kasut korang uh =P
Kiera jumpa about this at blog ::
and nak check harga website korang uh ? go to ::

P/S ::
 if Kiera ada jumpa lagi link2 yang best, nanti Kiera share dengan korang, maybe some tips too <3
and, Kiera ada new SignName, just like at the picture above 'NS PHOTOGRAPHY' Kiera wat font Time New Roman ja, simple is better right ? *better angguk sekarang*
hahaha, enough for this post, wait for another new post ya =*