22.4.12

Ⓘ ⒶⓂ ⒷⒶⒸⓀ * 2 in 1*

Assalamualaikum and Hi

heyy readers =]
dah lama blog ni di privet kan atas sebab 'construction' yang tertangguh ;]
hahaha, lebih kurang 1 minggu kan ?
ada yang rindu blog nieyh tak ?
tak ada ? tapelarh *sadface*
so, inilah rupa baru blog ini.
BIRU + MERAH !
its sounds CRAZY but AMAZING =D
Kiera memang suka buat benda pelik2 nieyh =3
okey, done 1st point !

my second point is about my trip yesterday (21/04/12)
Kiera pergi ke Sabak Bernam semalam for attend a wedding.
yang bestnya kalini sebab Kiera tak pergi dengan parent Kiera but Kiera pergi dengan penjaga taska yang Kiera pergi.
okey, Kiera tanak taip banyak2, korang tengokla gambar nieyh.

>Ezzati<

>me, Ezzaty<

>Pieka, Ckgu Maria, Ezzaty<

>Me, Kak May, Ezzaty, pieka<

>Cikgu Maria, Me, Ezzati, Pieka, Cik Zaidi<






done for this post =]

14.4.12

English Camp

Assalamualaikum and Hi

>Me and Camy<
*gambar tiada berkait dengan post*

aloha kamu kamu ~~~
pada pukul 7.00 pagi tadi, Kiera telah bangun untuk menghadiri 1 program di sekolah Kiera.
"ENGLISH CAMP !"
actually, teacher Kiera choose 10 pupil from my class.
and i am one of them, ThankYou Teacher Rokiah, ILoveYou <3
actually it is more to a game.

there was 4 section !
- Treasure Hunt -
- Greeting Card -
- Cross Word -
- Write Lyrics -

memang best gila !
rugi gila siapa yang terpilih but tak datang tu.
teacher cakap, the winner will be announce at the assembly next week.

WISH ME LUCK

7.4.12

bowling (7/4/2012)

Assalamualaikum and Hi

>pakcik Google<
holaaa everibadi ~~~
semalam Kiera join bowling anjuran pihak surau As-Siddiqin.
actually Kiera join last minute, seriously last !
Kiera main 2 game. first game uh memang LOOSER gila larh !
Kiera just dapat only 16 pins -.-!
then, second game, Kiera dapat STRIKE sekali !
Kiera dapat ler kutip dalam 63 pins !
ketara sioddd !
so, keseluruhan point Kiera is *16+63=___*
jyeahhh ! TUJUHSEMBILAN meyh.

eh, Kiera nieyh membebel ja lebihkan ?
lupa nak bagitahu Kiera main dekat mana.
Kiera main dekat KS (Kuala Selangor)
ONE PLAZA KUALA SELANGOR !
for your information, this is my 2nd time main bowling =]
hope boleh main lagi lepas nieyh.