22.12.11

Rindu Mereka =')

alhamdulillah

ader jugak idea nak post aper kali ini !
okey , kali ini Kiera want to story mory boud my frinds and how much i miss them !
*google image*
okey , Kiera choose this picture for this post because it show FRIENDS !
macam point post inila =')

*not been edited yet*
from kiri :: Alya , Camy , Kyra n Kiera
kalau nak add kat FB , cari ja Touch n Go !
but , uh alternate nme kami lerr =D
and another clue , kat nama kami ada SPIRIT !
contoh :: Syakirah Kiera Spirit
yeah , they are my Spirit ^.<

Alya Afrina Spirit / Alya Spirit II
hurm , macam mana nak describe dia ni ek ?
okey, korang mesti terfikir kenapa kami letak SPIRIT kat belakang nama FB kami n TOUCH N GO as alternate name kan ? //baik korang angguk sekarng\\
inilah dy , hamba ALLAH yang memberi nama itu !
Kiera pon tak tahu apa yang dia fikirkan pada masa itu =D

*ignore my ugly face*
Camillia Juhari / Camy Spirit II
the Prettiest and the Hottest in this group !
senang cerita yang paling berpengaruhla ,
tanya ja mana2 senior or junior siapa ta kenal Camillia ?
semua kenal beb ! hahaha

Nur Haffizah / Nurhaffizah (twitter)
tidak memgang jawatan SPIRIT / TOUCH N GO
but she still my besties n i miss her t0o ~
we look very close in cyber !
yaaa , FB / Twitter / Blogging
she is a small cute little gurl !
hahaha , jgn mara ya sygg !

soe sygg , gmbr crop =')
the last but not the least !
Sbieber Blurr / Kyra Spirit II
she is my Fiancee !
she is sporting n always been beaten by me n Alya !
hahaha , dun know why !
she will do anything for money !
kalau nak minta tolong bawakkan buku memang senang , cakap ja macam ni
"weyy , bawakkan buku aq ! esok aq kasik ko seringgit !"
confirm dy angguk punyer larh ! hahaha

sebagai penutup , Kiera nak mengucapkan TERIMA KASIH kerana sudi membaca ini post ! =D  dan jikalau ada diantara di atas ini sedang membaca post ini , sy nak cakap SAYA RINDU AWAK SANGAT !!!

0 memberi sokongan: