31.12.11

Bye Old , Hye New !

alhamdulillah !

cu korang CHECK IT OUT blog Kiera sekarang ni , okey tak ?
better / worser ?
winner / looser ?
hahaha , korang boleyla bagi pendapat korang kat tempat komen kat bawah tu !
klik button yang KLIK SINI UNTUK KOMEN tu taw !
okey, Kiera choose theme BLUE + BLACK this time !
kenapa Kiera choose that theme ?
sebab Kiera suka sanagt dengan background nieyh !
actually dah lama dah Kiera nak wat background ala2 UNIVERSE g2 !
hahaha, korang jangan tak tahu ek , Kiera minat SCIENCE sebab ada bab BULAN BINTANG !
selain daripada bab tu , Kiera tak minat !
hahaha , tgk pic kat bawah , Kiera siap edit pic aww !
kalau pic tu okey, Kiera tarok kat sidebar !

STAR !!!
i loike !
k Kiera taw , Kiera edit buruk ken ?
biarlah asalken Kiera BANGGA dengan hasil kerja Kiera !
actually Kiera tukar theme ni sebab ary nieyh ken 31/12/2011 !
esok ken tahun baru , so Kiera edit ler konon macam nak kasik dy HADIAH ler !
Kiera pongg bagi dy NEW LOOK !

HAPPY NEW YEAR !
HOPE TAHUN 2012 AKAN MENJADI LEBIH BAIK DARIPADA 2011 !
*even i am still not rteady yet*
pape pongg GOODBYE 2011 !
HELLO 2012 !

1 memberi sokongan:

Mrs. Wordy said...

it's better & winner of the day <3
mesti dream nak jadi astronaut nii :3 hihi
gamba tu SCHMART , dear <3

#okay,seriousmenyemakjeaakunii:D