3.8.11

beg sek0la Cute Secret jat0h ???

salam ... hye there ... annye0ng !
alhamdulillah ...

erm ... seperti yang k0wunk taw , Cute Secret is just a student ! bru jer F0RM 1 ! JUNI0R SEK0LAH lg meyh ... hahahaha ... ehem ... ehem ..

ary nieyh ade subjek GE0GRAFI dua mase siap ! s0 , kt0wunk ( plajar 1KAA1 ) kena pergi ke bilik APD iaitu bersebelahan dengan PUSAT SUMBER ( manyak sejuk punya ) ... but PUSAT SUMBER jla yang sejuknyer , bilik APD ta p0wn ! huhuhu ...

nak dijadikan cter , ntah ape mimpi cikgu ... disuruhnyer kt0wunk letak beg sek0la kt0wunk kat luar ... slame nieyh tak yah p0wn ! s0 , nak wat canner kan cikgu da sur0h , ik0t jla ! member-2 Cute Secret letak lerr beg di0wunk kat bawah ( atas lantai ) ... Cute Secret p0wn terpikir ... dalam beg uh kan ade ilmu , takan nak letak atas lantai k0wt ? tak berkat pulak karang ! ... 0leh sebab Cute Secret pikir cam uh , s0 , Cute Secret p0wn berusahalah cri tempat k0s0ng at rak beg uh ... at last ! jmpe jgak akhirnyer ! s0 , letak r kat situ ... then I get in immediately ! then Cute Secret kuar gy t0ilet jup ! *teman member* ... tyme Cute Secret blk fr0m t0ilet uh , my beg is still at the right p0siti0n ...

then , like alwayz ~ Cute Secret p0wn study lerr ... tyme blk uh r ! Cute Secret jd tugu negara at tempat yang Cute Secret letak uh tadi ... member-2 sume da cakap ' Syakirah cepat larh ! ape yang k0 menungkan agy uh ? aq na balik awal larh ! ' then I p0wn ckp lerrr 'ch0pp-3 ! aq da ta engat mana aq letak beg aq l0rh ! but klu tak silap aq letak kat sini '  sambil uh , I p0wn menuding jari at tempat uh ... member yang Cute Secret temankan gy t0ilet uh p0wn cakap ' aa ek ! bukan k0 letak kat situ ke td ? ' Cute Secret dengan member-2 sume da kab0t da ari beg uh ! si Zakirah da check dlm t0ng sampah da ... dy nieyh jnis 0tak laki siket ... bukan 0tak blue 0kay ! 0tak pandai ! 0tak licik ! 0tak kenekan 0wunk ! s0 , dy p0wn terpikir klu dy ( me ) letak kat situ msty da smpai bawah da ! dengan kadar yang pantas ! dy p0wn tgk ke bawah ! guess what ? beg uh bebet0l ade kat bawah ! memang glerr r tyme uh ! Cute Secret p0wn ape agy ! abes sume 0wunk dilanggarnye ! demi na mendapat kan beg uh semula !

yang bestnyer ... beg uh duduk el0k jewp ... se0lah - 0lah macam 0wunk yang letak , bukan terjat0h 0r s0mething ! berang dalam beg uh p0wn kemas macam yang Cute Secret susun ... ntah spe tah yang na wat DAJJAL kat Cute Secret nieyh ! kejam t0l ! memang rse macam da t0bat jewp ! len kli da ta ma0 letak beg atas rak uh agy da ! benci-3 ! hehehe ...

dah larh uh , kesiann plak kat k0wunk c0urze kene bce panjang-2 ! btw , klu da like uh jgn lper c0mment aww ! like skali ! hehehe ...
thankzz c0urze sudi bce p0st kli nieyh ! =)

has a nice day ! selamat berpuasa !!! 

2 memberi sokongan:

Fizah Ceria said...

walawalaweyh .. kelakr gila beb !~ knpe lah x jatuh beg tu kat longkang ? whahaha , joke*

cute secret said...

@Fizah Ceria
at0t0y ! agk2 r ! gler ape na jat0h dlm l0ngkang ? menangez gua beb ! =)